Adres:Asselsestraat 130, Apeldoorn Telefoon:055-5223105

Wol

Wol
Ontdek onze kwalitatieve wol voor elk brei- en haakproject.

Welkom bij De Schaar Apeldoorn! Naast het herstellen en aanpassen van kledingstukken bieden wij ook een assortiment aan wol aan. Wol is een van de meest populaire en veelzijdige materialen voor het maken van kleding, accessoires en decoraties.

Ons aanbod aan wol bestaat uit hoogwaardige kwaliteit wol van betrouwbare leveranciers. Wij hebben een breed scala aan kleuren, texturen en diktes om uit te kiezen, zodat u altijd het juiste product voor uw project kunt vinden. Of u nu op zoek bent naar zachte wol voor een warme trui of fijne wol voor het maken van accessoires zoals sjaals en mutsen, wij hebben het in huis.

Onze ervaren en professionele medewerkers staan altijd klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste wol en u te adviseren over het gebruik ervan. Wij kunnen u bijvoorbeeld helpen bij het kiezen van de juiste wol voor uw project, uitleggen hoe u de wol het beste kunt verzorgen, en u laten zien hoe u verschillende brei- en haaksteken kunt maken.

Naast onze wol bieden wij ook breinaalden, haaknaalden en andere brei- en haakbenodigdheden aan. Hiermee kunt u uw wolprojecten nog gemakkelijker en leuker maken.

Kom gerust eens langs in onze winkel om ons assortiment aan wol en brei- en haakbenodigdheden te bekijken en uw vragen te stellen. Wij helpen u graag verder!